Vergeet Hot Girl Summer, Grot Girl Summer is where it’s at. We komen weer uit ons kot, maar ‘t is met voorzichtig zijn en handgellekes smeren. ‘t Is met nieuwe mensen leren kennen, maar niet meer weten hoe je je nu ook alweer moet gedragen in sociale situaties. In mijn geval is’t met willen daten, maar geen geduld hebben zelf Tinder af te schuimen. En een frigo zijn als ik een match heb. En nooit berichten beantwoorden als iemand mij stuurt. Maar ik ben echt wel leuk, beloofd. Bij dezen: fix mij een date! Liefst iemand tof. Dat is alles.

Spelregels: Schrijf jezelf of iemand anders in voor een date avec moi. (Helaas is de avec moi een vereiste.) Het enige wat ik op voorhand wil weten is een naam en indicator, telefoonnummer (als bevestiging en in geval van last-minute wijzigingen) en de waar en wanneer (een openbare plaats, ik leef graag genoeg). Elke weekdag na 18u, in het weekend doe je maar zot.