Vorige week kon je nog lezen wat de mogelijke redenen (zouden kunnen) zijn voor mijn reeds 24-jaar-lange single bestaan, maar deze week gooi ik het eens over een andere boeg. Er wordt mij namelijk best vaak gevraagd of ik stiekem, onder al dat liefdeloos gezaag, toch niet graag een lief zou willen hebben. Hoe ik ooit een significant other moet inplannen tussen Doen Whatever The Fuck Ik WilTM en lepeltje lepeltje liggen met mijn kat, ik weet het niet, maar ik heb wel eens over het concept ‘een lief hebben’ nagedacht. 

Het lijkt mij misschien wel leuk om

  • Thuis te komen bij iemand die de verwarming al heeft aangezet
  • Mijn bed te delen met een warmtebron voor de ijsklompen die mijn voeten zijn (alweer iets met voeten, hehe)
  • Iemand te kunnen vragen mijn haar te wassen en/of te kammen, want zelfs nu het nog maar één derde van de oorspronkelijke lengte is, haat ik het nog steeds mijn eigen haar te moeten kammen (dus ik doe het bijna nooit, maar shout-out naar mijn kapster die zei dat dat niet hoefde, rock ’n roll enzo
  • Met twee de verantwoordelijkheid te dragen over de kamerplanten die ik altijd wil, maar nooit écht in leven kan houden – ik word er wel stilaan beter in, maar tegelijkertijd maakt het niet uit, want ik begin ook echt wel de dode-plant-look te ownen (interieurgewijs dus, al geldt dat een béétje voor mijn haar ook, I guess)
  • Niet elk nieuwjaar te moeten aanhoren dat mij dit jaar eens een goe lief gewenst wordt. Ten eerste al héél sympathiek om erbij te vermelden dat het een goe moet zijn – dat bewijst maar dat zelfs mijn omaatje weet dat de eikels dik gezaaid zijn – en ten tweede, wens mij eens een book deal. Daar zou ik ongetwijfeld meer aan hebben. 

Kortom, ik kan echt geen enkele nuttige reden bedenken om mijn dagen te slijten aan iemand ontmoeten, leren kennen, en dan een marathon weg te lopen omdat ik werkelijk ongezond veel schrik heb iemand te moeten toelaten in mijn leven en te moeten stoppen met mijn dagelijkse Arctic Monkeys meets Aretha Franklin mash-up showcases

Ik kan ook helemaal geen marathon lopen. 

Na een grondige analyse van al deze puntjes, denk ik dat ik gewoon een leuke huisgenoot, een warmwaterkruik, en veel geld nodig heb. Als ik al eens elke week een kappersbeurt zou kunnen betalen, zouden al veel van mijn problemen opgelost zijn. 

p.s. Voor zij die nog de obvious SEKS?!-reden zouden bovenhalen; elke belangrijke verjaardag krijg ik van mijn vriendengroep een vibrator cadeau, dus ik reken erop dat dat deze keer niet anders zal zijn. 

p.p.s. Mij nu niet en masse vibrators beginnen kopen in januari he, ik hou ook gewoon van boeken en cd’s.