Er worden over veel dingen gespeculeerd ten huize Vereecken: hoe lang het duurt tot mijn kamer opnieuw een stort is na een van mijn manische opruimbuien (vooral door mijn ma), waarom Liam en Miley uit elkaar zijn (vooral door mij), en wie onze kat Flurry zijn tweede gezin is (iedereen vraagt zich dat af (ik hoop dat het niet die blasés zijn van hier wat verder)). Eén van de favoriete onderwerpen echter is ‘waarom geraakt ons kleine aan geen lief?’. Mijn ouders hebben daar al goed over nagedacht, en dit is zo wat hun idee:

 • Te veel meningen 
 • Betweter
 • “Bijzonder” gevoel voor humor
 • Bereidheid om in het openbaar te verschijnen als de weergekeerde Flodder-dochter te groot
 • Ironically: bereidheid om in het openbaar te verschijnen in het algemeen veel te klein
  -> ik wil dus nooit buiten komen, maar als ik het doe, zie ik er niet uit
 • Schattige kleedjes verpesten met zware bottines
 • Gigantische sloddervos = zeer onaantrekkelijk want mannen gaan denken dat ik niet voor hen wil zorgen (wat in mijn ogen alleen maar een pluspunt is, want ik ben inderdaad uw moeder niet hé, zeg)
 • Eet veel maar kookt nooit

Persoonlijk ga ik niet met alles akkoord (wat wil zeggen dat ik wel met dat betweter-stuk akkoord zal moéten gaan):

Redenen Waarom Ik Single Ben II
(volgens mezelf)

 • Te grappig
 • Te slim
 • Ik kruip met mijn sokken aan in bed en dan wriemel ik die uit met mijn voeten
 • Ik kan niet precies definiëren op welk level ik zit, maar niemand zit op hetzelfde